Even voorstellen: het kantoor

In 1981 startte Th. Hogenboom als eenmanszaak de onderneming te Midwoud (NH). Vanaf 1986 leidde hij het bedrijf samen met zijn vrouw A.C.E. Hogenboom-Metz als man/vrouw-vennootschap. Sinds 2007 is het kantoor gevestigd in Olst. Na het overlijden van Th. Hogenboom in 2015 heeft A.C.E. Hogenboom-Metz alleen de leiding over het kantoor en het klantenportfolio. De naam bleef echter ongewijzigd.

Hogenboom & Metz stelt zich ten doel de administratieve en fiscale zaken van haar cliënten op doelmatige en integere wijze te behartigen, de cliënten duidelijkheid te verschaffen over het financiële reilen en zeilen van hun onderneming en dit te doen voor een redelijk tarief.
In tegenstelling tot wat in de branche gebruikelijk is werken wij niet tegen een uurtarief, maar spreken wij met onze klant een vast periodiek bedrag af. Dit voorkomt voor u tegenvallende administratiekosten. Als een gesprek langer duurt dan u verwacht krijgt u geen onverwacht hoge nota.

Het kantoor richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en verzorgt tevens de belastingaangiften voor veel particulieren.
De huidige opzet is zeer kleinschalig, de omgang zo formeel of informeel als u dat wenst. Er is geen kantoorpand maar er wordt vanuit huis gewerkt en er is geen personeel in dienst. Voor de koffie of anderszins zorgen wij zelf. De kleinschaligheid van ons kantoor heeft voor cliënten het voordeel dat zij steeds hetzelfde aanspreekpunt hebben. Het kantoor kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de werkzaamheden van onze cliënten.